Водій, який поблизу Львова розбив дві поліцейські автівки виявився депутатом (ФОТО)

WhatsApp Image 2021-11-22 at 13.59.12 (4)
WhatsApp Image 2021-11-22 at 13.59.12 (4)


Сьогодні, 22 листопада, водій-порушник розбив два службові автомобілі поліції та завдав ушкоджень правоохоронцям. Про це повідомляла “Варта 1”.




Автопригода трапилася близько 2:15 ночі, по автодорозі між містом Городок та селом Бартатів, Львівського району. Тоді екіпаж поліції зауважив автомобіль «Рено Дастер», водій якого порушив Правила дорожнього руху.


"Проігнорувавши вимоги поліцейських про зупинку, порушник збільшив швидкість і почав утікати, створюючи аварійні ситуації та наражаючи на небезпеку інших учасників дорожнього руху. У результаті зловмисник пошкодив два службові автомобілі, внаслідок чого четверо співробітників поліції отримали тілесні ушкодження”, — повідомили у поліції.


Як інформує журналістка Вікторія Балицька, порушником виявився депутат Мостиської міськради. Народний обранець порушивши ПДР втікав від поліції.



«Цей достойник, схоже зовсім з катушок злетів. У результаті пошкоджено два поліцейських авто і четверо поліцейских отримали травми. Хто їх обирає? Як? За яким критерієм? За цього «обранця» ж хтось проголосував! Між іншим, цей дєрзкій депутат Роман є мешканцем Яворівщини», — йдеться в дописі журналістки.

Вікторія Балицька зазначає, що депутат вже пішов на лікарняний.






Нагадаємо, водій-порушник розбив два службові автомобілі поліції та завдав ушкоджень чотирьом правоохоронцям.


Від перевірки на стан сп'яніння 35-річний житель Яворівщини відмовився.


За скоєне на порушника відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 345 (умисне заподіяння працівникові правоохоронного органу чи його близьким родичам побоїв, легких або середньої тяжкості тілесних ушкоджень у зв’язку з виконанням цим працівником службових обов’язків) Кримінального кодексу України.


Йому передбачене покарання — обмеження волі на термін до п’яти років або позбавлення волі на той самий термін.

varta1.com.ua: Новини