Водоканал окупованого міста купив iPad за 70 тисяч

І стилус за 6 899 грн

КП «Сєвєродонецькводоканал» 17 січня без торгів уклало угоду з фірмою «Комфі Трейд» про закупівлю планшета за 70 тис грн. Про це повідомляють Наші Гроші.

КП «Сєвєродонецькводоканал» купує планшет Apple iPad Pro 12,9 (6Gen) Wi-Fi 256GB (MNXR3) Space Grey за 62 999 грн і стилус Apple Pencil (2nd Generation) (MU8F2ZM/A) за 6 899 грн. Фактично їх просто купують в магазині «Comfy» у Дніпрі без доставки. 

Цей планшет діагоналлю 12,9″ має оперативну пам’ять 8 ГБ і вбудовану пам’ять 256 ГБ, фронтальну і тилову камери по 12 Мп, лазерний сканер LiDAR, Face ID, Apple Pay та інші функції. Він підтримує тільки Wi-Fi без 3G/4G/5G. Стилус заряджається від планшета.

Місто Сєвєродонецьк Луганської області окуповане російськими військами в червні 2022 року. Після того водоканал провів закупівлі на 49 млн грн, здебільшого це спецтехніка, необхідна для виробничих процесів – автокрани, вантажівки, екскаватори, комп’ютери тощо. В усіх випадках місцем поставки є Дніпро.

Раніше повідомлялося, спецслужби затримали інструктора з тактичної підготовки, який під час тренувань українських воїнів, збирав розвіддані для ворога.

varta1.com.ua: Новини

Ольга Чобіт