Вогнепальне поранення підлітка: у поліції розповіли подробиці інциденту у Львові (ФОТО)

Хлопець прийшов у гості до свого однокласника

ФОТО: ГУНП у Львівській області

Нагадаємо, що троє учнів однієї із загальноосвітніх шкіл Шевченківського району Львова у середу, 31 травня, після уроків пішли додому до одного зі школярів. Про це раніше писала «Варта-1».

За даними Нацполіції Львівщини, 14-річний школяр отримав вогнепальне поранення грудної клітини внаслідок випадкового пострілу з помпової рушниці.

Подія трапилася сьогодні, 31 травня, о 16.30 у квартирі одного з будинків на вулиці Шевченка. На оперативну лінію 102 надійшло повідомлення від лікаря швидкої медичної допомоги про те, що під час виїзду на виклик у квартирі він виявив 14-річного хлопця з вогнепальним пораненням грудної клітини.

«Попередньо встановлено, що потерпілий прийшов у гості до свого однокласника. Коли хлопці розглядали батькову помпову рушницю, пролунав постріл: підліток отримав поранення, його госпіталізували», - йдеться у повідомленні поліції.

Зброю, з якої був здійснений постріл, правоохоронці вилучили.

Фото: ГУНП у Львівській області

За цим фактом слідчі територіального підрозділу поліції відкрили кримінальне провадження за попередньою кваліфікацією - ст. 264 (Недбале зберігання вогнепальної зброї або бойових припасів) Кримінального кодексу України.

Встановлюються всі обставини події.

varta1.com.ua: Новини

Ілона Мартинюк

Читайте також