Вогнеборець у свій вихідний виніс з вогню чоловіка: подробиці пожежі в Дрогобичі (ФОТО,ВІДЕО)

З пожежі врятували постраждалого і доставили до лікарні

Фото ДСНС, Андрій Фок

У Дрогобичі, 7 лютого, сталася пожежа в багтоповерхівці. Про це повідомляла «Варта1». Всього на пожежі було врятовано 9 людей, з них 3 дитини. Про це повідомили у пресслужбі ДСНС Львівської області.

У службі також повідомили, що рятівником людей став вогнеборець, який у той день перебував поза службою.

«Начальник караулу 7-ої державної пожежно-рятувальної частини м. Трускавець — Андрій Фок, спілкуючись з колегами — Андрієм Живчиним та Іваном Слуцьким — головними інспекторами Дрогобицького районного управління ГУ ДСНС України у Львівській області, помітили як з вікна квартири на третьому поверсі чотириповерхового житлового будинку у місті Дрогобич на вулиці Грушевського,44 вибивається густий чорний дим», — розповіли у службі.

Під час порятунку мешканців будинку Андрій Фок почув як у квартирі, де виникла пожежа, чути стогін людини.

«Не зважаючи на сильне задимлення та високу температуру, Андрій увійшов у палаючу квартиру де на підлозі виявив чоловіка, якого виніс на сходову клітину. Потерпілим виявився власник квартири. Після чого до місця події прибули Дрогобицькі рятувальники», — додали в пресслужбі.

Фото ДСНС

З задимленої квартири на 3 поверсі евакуювали 5-ти місячне немовля та батьків. Також за допомогою автодрабини з 4 поверху врятовано двох дітей 9-ти та 12-ти років.

Внаслідок пожежі, отримав 70 % опіків тіла 56-річний власник, якого у важкому стані госпіталізовано у Дрогобицьку міську лікарню.

varta1.com.ua: Новини

Ярошенко Олена