Волинські випускники оскандалилися гучним випускним під російськомовні пісні (ВІДЕО)

Діти гучно відсвяткували завершення навчання

Випускники однієї з волинських шкіл вирішили гучно відсвяткувати завершення навчання в освітньому закладі. Про це повідомляє «Конкурент TV».

Подія сталася в селі Сошичне, що на Камінь-Каширщині.

На відео з випускного школярі танцюють під російськомовний трек Олега Винника.

Директорка школи Маріана Журавель, після того, як побачила відео зі святкування не стримала сліз.

Вона, наголошує, що святкування випускного школа не погоджувала, про плани школярі в дирекції знали, однак ті прохання відмовитися від вечірки — проігнорували.

«Мені мами тоді в сільраді сказали, що в них нічого не буде, не буде музики. У них тільки буде солодкий стіл. Кави поп’ють, поспілкуються та й все. Але, коли уже на 14 годину прийшли до школи батьки — всі гарно одягнені, зі святковими зачісками. Я зрозуміла, що війни в цьому селі немає», — розповідала директорка школи.

Директор після повномасштабного вторгнення росіян замість гучного випускного, пропонувала випускникам та їх батькам витратити кошти на допомогу ЗСУ.

«Вони пішли всі до церкви, з церкви всі щасливо пішли в той заклад. Я приїхала додому, заходжу в мережі, дивлюсь купу відео. З танцями я не бачила, просто за столом святкують. Бачу що там далеко не чай, і не кава», — каже Маріана Журавель.

Директора пояснює: «Хай ті гроші витратять на саджанці, приведуть своїх діток потім, скажуть їм: От ми посадили, ми закінчили тоді, коли війна була. Ми посадили тоді алею ту". А в селі пішли чутки — “випускний не дає робити, а змушує озеленення”».

«Повірте, ваші діти щасливі, вони зараз мають мирне небо, а хтось не дожив до того випускного. Хтось сидить в підвалах, як ви цього не розумієте. Невже, ви можете собі це дозволити», — звертається до батьків очільниця школи.

Алею миру випускники все ж посадили, а також зібрали 14 тисяч гривень на допомогу ЗСУ. 

varta1.com.ua: Новини

Ольга Чобіт