Ворог атакував безпілотниками область на заході України: що відомо

Скільки БПЛА знищено

У ніч на 25 жовтня 2023 року російські окупанти атакували з південно-східного напрямку (Приморсько-Ахтарськ - рф), застосувавши 11 ударних БпЛА типу “Shahed”. Про це повідомили Повітряні сили.

«В результаті бойової роботи силами та засобами Повітряних Сил, у взаємодії з ППО Силоборони України, знищено усі 11 “Shahed-136/131”», - йдеться у дописі

До відбиття повітряного нападу залучено винищувальну авіацію, зенітні ракетні підрозділи, мобільні вогневі групи.

Зокрема протиповітряна оборона працювала в Черкаській, Херсонській, Полтавській, Житомирській, Хмельницькій та Миколаївській областях.

Як повідомив заступник начальника ОВА Сергій Тюрін, вже четверту добу поспіль ворог атакує область на заході України - Хмельниччину. За його словами станом на ранок за медичною допомогою до лікарні звернулось 16 мешканців з навколишніх будинків з різними тілесними ушкодженнями.

«Цієї ночі у Хмельницькому районі збиті ворожі цілі не завдали шкоди під час падіння уламків. Разом з тим, на жаль, в Шепетівському районі внаслідок збиття ворожих повітряних цілей відбулось їх падіння на території об'єкта критичної інфраструктури. Вибуховою хвилею пошкоджено нежитлові приміщення, житлові будинки та транспортні засоби. Працюють усі відповідні служби», - йдеться у повідомленні

Читайте також:у ПК «Захід» уточнили скільки шахедів знищили над заходом України

Про деталі обіцяв повідомити згодом.

varta1.com.ua: Новини

Ярошенко Олена

Читайте також