Вороги зазнали ганебної поразки: ситуація в Харкові (ВІДЕО)

Збройні сили не дали окупантам просунутися ні на метр української землі

Харків продовжує тримати оборону, а Збройні Сили України надійно утримують свої позиції і не дають просунутися ворогу ні на метр.  Про це розповів, 16 березня, голова Харківської ВЦА Олег Синєгубов.

З початку активних бойових дій ворог використав касетні, вакуумні бомби, крилаті ракети та «Іскандер». Впродовж доби, російські війська нанесли більше 50 ударів по районах Харкова.

Вночі був ракетний удар в один із майданів міста.

«Харків тримає оборону! Збройні Сили України не відступлять ні на метр! За добу російські окупанти зазнали ганебної поразки під Харковом та Руських Тишках. Українські бійці змусили противника відступити на попередні позиції», — сказав він.

Також Синєгубов повідомив про роботу гуманітарного штабу. За його словами, за добу розповсюдили 17 вагонів та 2 фури продуктів харчування, одягу та медикаментів.

«Розраховуємо на відкриття «зеленого коридору» із Ізюму. Місто зруйноване, єдиний вихід — це евакуація людей! Сьогодні «коридор» Росія не погодила. Робимо все, щоб провести евакуацію завтра», — розповів голова ВЦА.

Щодо роботи гуманітарного штабу: за добу розповсюдили 17 вагонів та 2 фури продуктів харчування, одягу та медикаментів. Дякуємо кожному за надану допомогу.

Нагадаємо, вчора під Харковом ЗСУ відкинули ворога за межі попередніх позицій.

varta1.com.ua: Новини

Ярошенко Олена

Читайте також

Кого в першу чергу: відповіді на всі питання щодо загальної мобілізації населення в країні

Чи будуть мобілізовані жінки? Чи повинні внутрішньо переміщені громадяни ставати на військовий облік? Хто підлягає мобілізації? Відповіді на ці та інші запитання у матеріалі.