Ворожі російські війська мінують сільськогосподарські угіддя та техніку

Це мабуть теж військові об’єкти

Фото ілюстративне

У низці регіонів України є загроза мінувань російськими окупантами сільськогосподарських угідь. Про це повідомив Радник міністра внутрішніх справ Вадим Денисенко в ефірі єдиного телемарафону, повідомляє «Укрінформу».

«Насправді, на жаль, є величезна загроза також і в низці регіонів сільському господарству, тому що мінуються не тільки промислові об’єкти, не тільки інфраструктурні об’єкти, не тільки міста, але, на жаль, сільськогосподарські угіддя», — сказав Денисенко.

Відтак, «активна фаза по розмінуванню буде справді тривати як мінімум декілька років».

«Безумовно, такі карти ми зараз складаємо, таку інформацію ми збираємо повністю по всіх регіонах. Перш за все там, де є зараз російські війська, причому навіть зараз збирається. І там, де вони були, а потім ми їх відкинули», — зауважив Денисенко, відповідаючи на запитання, чи складається, наразі, мапа мінувань російськими загарбниками українських територій.

Нагадаємо, 24 лютого президент росії путін оголосив про початок російського вторгнення в Україну. Російські війська обстрілюють і знищують ключові об’єкти інфраструктури, ракети влучають у житлові будинки. В Україні запроваджено воєнний стан та оголошено загальну мобілізацію.

varta1.com.ua: Новини

Ярошенко Олена