Ворожі війська обстріляли житлові будинки в Миколаєві (ВІДЕО, ФОТО)

Ймовірно використали систему РСЗО «Смерч»

У понеділок, 7 березня, ворожі війська Російської Федерації обстріляли Миколаїв та передмістя. Внаслідок обстрілів виникли пожежі в житлових будинках. Про це повідомляє пресслужба Головного управління ДСНС України у Миколаївській області.

«Ранок 7 березня для миколаївських рятувальників та містян був важкий та напружений. Ворожі обстріли житлових кварталів та у передмісті Миколаєва призвели до пожеж. Наразі рятувальники 1, 3, 4, 5, 26, техніка аварійно-рятувального загону спеціального призначення Головного управління ДСНС України у Миколаївській області залучені до ліквідації пожеж, які спричинені ворожими обстрілами», — повідомили в ДСНС.

Радник міністра внутрішніх справ України Вадим Денисенко підтвердив в ефірі телемарафону, що окупанти обстріляли Миколаїв із реактивних систем залпового вогню.

Ймовірно використали систему РСЗО «Смерч».

Згодом в ДСНС підтвердили використання «Смерчів» та уточнили наслідки руйнувань —  виникло 5 пожеж у житловому секторі та об'єктах промисловості (ДП НВКГ «Зоря»-«Машпроект»).

«До ліквідації наслідків від Головного управління ДСНС України у Миколаївській області залучено 11 одиниць техніки 32 рятувальники. Спостерігаються численні випадки виявлення ВНП в житловому секторі. Масштаби руйнування встановлюються», — додали в ДСНС.

Фото: ДСНС

Відео наслідків обстрілу публікують у соцмережах.

varta1.com.ua: Новини

Ярошенко Олена

Читайте також