Воїна зі Львівщини нагороджено орденом «Золота Зірка»

Вітаємо Героя України!

Указом Президента України капітану Жуковцю Юрію присвоїли звання Героя України. Про це повідомив Голова Червоноградської районної державної адміністрації Андрій Дяченко.

Цю високу державну нагороду Юрій Жуковець отримав за особисту мужність і героїзм, виявлені у боротьбі за захист державного суверенітету та територіальної цілісності України, а також за самовіддане служіння Українському народові.

Капітан Жуковець відзначився своєю професійністю та рішучими діями на передовій, проявивши надзвичайну відвагу у надскладних бойових умовах.

Звання Героя України з удостоєнням ордена «Золота Зірка» є найвищою нагородою, якою держава відзначає тих, хто демонструє винятковий героїзм на полі бою та незламну віру в перемогу.

Жуковець Юрій – уродженець міста Радехів. До початку повномасштабного вторгнення займався нерухомістю і мав власну агенцію. 3 березня 2022 року добровольцем вступив до війська. Спершу служив в 216 батальйоні 125 бригади, був командиром взводу ТрО. Пізніше командиром розвідки взводу в 202 батальйоні 103 бригади. Зараз Юрій служить в 103-тій окремій бригаді територіальної оборони Збройних Сил України.

Наразі Юрій перебуває на лікуванні в Київській обласній клінічній лікарні.

varta1.com.ua: Новини

Коментарі

Читайте також