Впродовж 3-4 діб: у Львівавтодорі попередили про затримки зі списанням коштів за проїзд

Що відбувається з оплатою громадського транспорту

Фото ілюстративне, автор: Роман Балук

У Львівавтодорі попередили, що кошти за проїзд можуть стягуватися із невеликою затримкою. Про це 1 березня повідомили у прес-службі ЛМР.

У користувачів громадського транспорту, які після 24 лютого оплачували за проїзд банківськими картками, списання коштів з рахунків може відбуватися із затримкою. «Тобто, в окремих випадках кошти списуються не за 1-2 дні, як зазвичай, а впродовж 3-4 діб. Це пов’язано з тим, що, після «подвоєння транзакцій» 23 лютого, зараз банк додатково перевіряє кожну безготівкову оплату», - йдеться у повідомленні.

Відтак це впливає на звичну роботу системи.

Додамо, що у суботу, 23 лютого, відбувся тимчасовий збій у роботі фінансового ядра компанії «Мікроелектроніка». Після перевірки кожної операції у підприємстві підтвердили, що у кожного п’ятдесятого пасажира, який розрахувався за проїзд банківською карткою у п'ятницю, 23 лютого, відбулось «подвоєння транзакцій». Головний підрядник «Мікроелектроніка» визнав свою вину та готовий повернути надміру списані кошти. 

Після опрацювання всіх помилкових транзакцій, надміру списані кошти пасажирам повернуть в автоматичному режимі впродовж 14 днів.

Читайте також: У ЛКП «Львівавтодор» пояснили, чому у пасажирів надміру списувалися гроші за проїзд у громадському транспорті (ВІДЕО)

Водночас ЛКП «Львівавтодор» із генеральним підрядником «Мікроелектроніка» працюють над впровадженням додаткового контролю роботи програмного забезпечення для недопущення такої ситуації у майбутньому.

varta1.com.ua: Новини

Ярошенко Олена

Читайте також