Вручення повісток біля церкви: голова ЛОВА прокоментував ситуацію

Також він пояснив, що отримання повістки та візит з нею до центру комплектації і соціальної підтримки ще не означає участь у воєнних діях

ФОТО: ілюстративне

Голова ЛОВА Максим Козицький прокоментував рішення працівників військкоматів роздавати повістки у різних громадських місцях, зокрема біля церков. Він засумнівався у правильності такої практики.

Про це очільник Львівської обласної військової адміністрації Максим Козицький розповів під час прямого ефіру «ZAXID.NET».

«Я вважаю, що коли людина йде до церкви, вона йде перш за все до Бога. Тому для цього, я думаю, є і інші місця, де можна роздавати повістки. Але що стосується торгових центрів, місць відпочинку, блокпостів, це, я думаю, адекватні місця, де людина може отримати повістку для того, щоб вона могла піти воювати або стати на облік», — зазначив Максим Козицький.

Також він пояснив, що отримання повістки та візит з нею до центру комплектації і соціальної підтримки ще не означає участь у воєнних діях.

«З однієї сторони ми хочемо, щоб мобілізація проходила і ми мали можливість давати відсіч ворогу. Для цього ми маємо мобілізовувати населення. Звичайно, це складна робота. Люди, які отримують повістку, не завжди відразу йдуть на фронт. Це питання обліку людей, які мають можливість захищати власну державу», — наголосив очільник області.

Нагадаємо, раніше повідомлялося хто зі здобувачів освіти може піти до війська.

varta1.com.ua: Новини

Ілона Мартинюк

Читайте також