Врятовано 11 людей: під Харковом палав гуртожиток аграрного університету

Під час гасіння пожежі, у 9-поверховому студентському гуртожитку, вогнеборці врятували 11 осіб, ще 60 осіб евакуювали. 14 жовтня, о 14:41 год., на номер «101» надійшло повідомлення про пожежу, що виникла у дев’ятиповерховому гуртожитку № 4 Харківського національного аграрного університету ім. В. В. Докучаєва, за адресою: Харківський район, с. Докучаєвське, студентське містечко.

На місце пожежі відразу виїхали підрозділи ДСНС, у складі 4 відділень на автоцистернах та 1 відділення на автодрабині. Також, до гасіння пожежі залучили Роганську місцеву пожежну команду.

По прибуттю до місця пожежі вогнеборці з’ясували, що горить кімната на 3-му поверсі дев’ятиповерхового гуртожитку, площею 20 кв. м. Через сильне задимлення, мешканці кімнат верхніх поверхів не могли самостійно покинути власні помешкання та потребували допомоги.

Бойові розрахунки рятувальників відразу були розподілені для рятування студентів по сходовій клітині та з вікон по автодрабинах, а також, для гасіння осередку пожежі. Всього особовий склад підрозділів ДСНС врятували 11 осіб, а також, евакуювали 60 мешканців гуртожитку. Загиблих та потерпілих не було.

О 15:20 год. пожежу було локалізовано, а о 15:27 год. повністю ліквідовано. Всього до ліквідації пожежі було залучено 6 одиниць пожежно-рятувальної техніки та 30 чоловік особового складу ДСНС. Причина виникнення пожежі та збитки, наразі, з’ясовуються.

varta1.com.ua: Новини

Коментарі

Читайте також