«Врятуйте мого тата»: у Львові чоловік зачинився на балконі 10-го поверху (ВІДЕО)

Чоловік намагався стрибнути.

Учора вночі до поліції зателефонувала жінка. Вона повідомила, що її 37-річний нетверезий чоловік поводиться агресивно. Про це повідомили у пресслужбі патрульної поліції Львівської області. 

Жінка вдома з двома наляканими неповнолітніми дітьми. Подія трапилася на проспекті Червоної Калини, у Сихівському районі міста. На виклик вирушили командир взводу роти ТОР Степан Пацай та його напарники — Юрій Стець та Ірина Панасюк.

Двері до помешкання з проханням врятувати батька інспекторам відчинив син заявниці. Патрульні встановили, що чоловік зачинився на балконі 10-го поверху й сів на поручні.

«Врятуйте мого тата» — з такими словами патрульний звернувся до чоловіка, передаючи йому прохання його маленького сина.

Впродовж години ТОРівці вели перемовини телефоном. Львів’янин відмовлявся злазити з поручня й наказував не наближатися до нього патрульним. Поліцейські вмовили чоловіка випити чашку чаю.

У той час коли дружина давала чашку чоловікові, патрульні швидко перехопили його руки та силою затягнули до квартири. Врятованого передали медикам, які шпиталізували його для надання необхідної допомоги.

varta1.com.ua: Новини

Ярошенко Олена

Читайте також

В Україні почнуть використовувати ще одні ліки від COVID-19

Ці ліки призначені для використання у першу чергу для пацієнтів із груп ризику з метою уникнути погіршення стану та переходу захворювання із легкого чи середнього ступеня тяжкості до важкого та уникнути госпіталізації.