«Встигла зайти у ванну»: жителі постраждалого будинку в Кривому Розі розповіли про пережитий ракетний удар (ВІДЕО, ФОТО)

Пощастило на жаль не всім: росіяни забрали життя молодого подружжя та жінки

Фото Свої

У п’ятницю 16 грудня російська ракета вдарила в цивільний об’єкт, зруйнувавши один з під’їздів багатоквартирного будинку в Кривому Розі. Під уламками опинилися цілі родини. Про те, що довелося пережити мирним людям, повідомляють в репортажі «Свої»

На момент виходу матеріалу рятувальники продовжували пошуки мами, її півторарічної дитини та чоловіка. Згодом матір дістали з-під завалів! На жаль, жінка загинула.

Загалом, внаслідок російського ракетного удару по будинку у Кривому Розі загинули троє людей – молоде подружжя та літня жінка.Про це повідомив очільник Дніпропетровської ОВА Валентин Резніченко.

«Це будинок у Кривому Розі після ранкового прильоту ворожої ракети. Російська атака обірвала три життя. Загинула 64-річна жінка і молоде подружжя. Під уламками будинку ще лишається їхній маленький син. Поранення отримали 13 людей, з яких 4 – діти. Всіх забрали до лікарні. У важкому стані після атаки перебуває 7-річна дівчинка», – йдеться в заяві голови області.  

Люди діляться з журналістами пережитим горем:

«О 9:04 вибух, спалах, все повилітало, я навіть не зрозумів, що трапилось. Потім дивлюся, уламки, крики людей, стогін. Я був у шоку. Мені ще пощастило, відносно», – каже мешканець будинку Іван.

Вибухом зруйновано кілька верхніх поверхів будинку. Ніна Григорівна збиралася на прийом до стоматолога, проте зараз жінка з лопаткою та віником збирає уламки скла з підлоги власної квартири. Каже, її врятувало те, що за дві хвилини до вибуху пішла у ванну.

«Кілька хвилин як я зайшла в ванну, і в кухні все грохнуло. Якби я там стояла, мене б там придавило, бо вікна вилетіли з рамами, з усім, і люстра. Сильний гуркіт і все. У ванній теж кахель пішов, але я хоч в стороні стояла. То зачепило трохи й все», – пригадує Ніна Григорівна.

 «Зруйновано геть усе, – каже одна з мешканок будинку. – Оце ж тільки поснідав мій синочок, слава Богу вийшов живий-здоровий. А ремонт відновиться».  

Серед постраждалих троє дітей. Це дівчинка і хлопчик трьох років, а також дівчинка семи років.

«Тільки сів на диван, в цей момент вибух, – каже Олександр Іванович. – І оце винесло мені тут. Я відразу не зрозумів, що, а потім як глянув – там жах. Там нічогісінько не залишилося. Я чув, що кричали люди, плакав хтось». 

На місці прильоту працюють усі екстрені служби.

Нагадаємо, окупанти вранці 16 грудня влаштували черговий масований ракетний удар по Україні.

 

varta1.com.ua: Новини

Ярошенко Олена