Вибух в Ужгороді: п'яний чоловік кинув з багатоповерхівки гранату (ФОТО)

Один із перехожих отримав контузію

У неділю, 22 вересня близько 17:20 години, в Ужгороді пролунав вибух серед житлової забудови. Згодом виявилося, що чоловік кинув з багатоповерхівки гранату. У результаті один із перехожих отримав контузію. Слідчі відкрили кримінальне провадження. Про це повідомила пресслужба ГУНП у Закарпатській області.

Правоохоронці на місці події встановили, що 24-річний зловмисник кинув гранату з балкону 3-го поверху. Внаслідок вибуху один із перехожих отримав контузію.

Співробітники поліції оперативно розшукали та затримали фігуранта, який встиг втекти з місця події. Він перебував у стані алкогольного спʼяніння.

"Відповідно до статті 208 КПК України його буде поміщено в ізолятор тимчасового тримання. Слідчі Ужгородського районного управління поліції кваліфікували подію за ч. 1 ст. 263 (Незаконне поводження з боєприпасами) та ч. 4 ст. 296 (Хуліганство, вчинене із застосуванням вогнепальної або холодної зброї чи іншого предмета, спеціально пристосованого або заздалегідь заготовленого для нанесення тілесних ушкоджень) Кримінального кодексу України", - йдеться у повідомленні.

Відповідні відомості вже внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань.

Інформаційно: За попередніми висновками фахівців вибухотехнічної служби ГУНП в Закарпатській області, які працювали на місці події, підозрюваний кинув на зелену зону гранату Ф-1.

Читайте також: Нацполіція затримала підлітка, який підірвав страйкбольну гранату в одному з дворів Києва

Всі зібрані речові докази досліджуватимуть експерти.

varta1.com.ua: Новини

Коментарі