Викрав і зґвалтував: чоловік, який познущався над 11-річною дівчинкою, постав перед судом

f5e4d7f-f8cc5d2-dab4bc0-2162809-1--1-
f5e4d7f-f8cc5d2-dab4bc0-2162809-1--1-

За викрадення, зґвалтування та вчинення насильницьких дій сексуального характеру стосовно малолітньої на Вінниччині судитимуть чоловіка. Про це повідомляє пресслужба Вінницької обласної прокуратури.

«Ювенальні прокурори Могилів-Подільської окружної прокуратури  передали до суду обвинувальний акт про обвинувачення 56-річного жителя Могилів-Подільського району, який обвинувачується у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч. 2 ст. 146 (незаконне позбавлення волі та викрадення малолітньої особи), ч. 4 ст. 152 (зґвалтування особи, яка не досягла 14 років), ч. 6 ст. 153 (сексуальне насильство щодо особи, яка не досягла 14 років) КК України», — повідомили у прокуратурі.

Розслідуванням установлено, що обвинувачений 2 вересня надвечір в одному із сіл Могилів-Подільського району, погрожуючи розправою, насильно, незаконно завіз до себе додому 11-річну дівчинку, яку зустрів на вулиці села. Він силоміць утримував дитину близько двох годин. Перебуваючи в стані алкогольного сп’яніння, застосовуючи фізичне насильство, чоловік зґвалтував малолітню та вчинив стосовно неї насильницькі дії сексуального характеру, вказали у прокуратурі.

У разі доведення винуватості обвинуваченому у судовому провадженні йому загрожує позбавлення волі на термін п’ятнадцять років або довічне позбавлення волі.

varta1.com.ua: Новини