Винуватець смертельної ДТП втік з лікарні на інвалідному візку (фото)

фото Будій
фото Будій

Правоохоронці оголосили у міжнародний розшук Арсена Будія, який врізався у Тернопільській області в рейсовий автобус, у результаті чого загинула одна з його пасажирок.


Про це заявили у відділі комунікації Національної поліції Тернопільської області.


Так, 15 грудня, Будій втік на інвалідному візку з лікарні, куди його було госпіталізовано після ДТП, і вже залишив територію України.


За словами поліцейських, перед цим медики заявили, що чоловік перебуває у важкому стані, і надали довідку про те, що це не дозволяє помістити його до ІТТ або СІЗО.


Через це правоохоронці не змогли доправити підозрюваного до суду для обрання запобіжного заходу.



За наявними даними, Будій, разом з родичами, перетнув державний кордон у пункті пропуску Грушів у бік Польщі, після чого пересів до таксі і «продовжив рух у невідомому напрямку».


«Подано в розшук Арсена Юрійовича Будія, мешканця Тернопопільського району, 1996 року народження. Чоловік причетний до дорожньо-транспортної пригоди, в якій одна людина загинула, а семеро з травмами потрапили до лікарні», — йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, 11 грудня, на автодорозі «Обхід міста Тернополя», поблизу села В. Глибочок, Арсен Будій, керуючи автомобілем «Dacia Logan», виїхав на смугу зустрічного руху та врізався в рейсовий автобус. 

varta1.com.ua: Новини