Винуватцю резонансної ДТП, Миколі Харківському призначено психіатричну експертизу

fa22dc5b3acde7c756c9a9bc29409c17bcb8da77
fa22dc5b3acde7c756c9a9bc29409c17bcb8da77

Підозрюваному у спричиненні смертельної ДТП у Харкові 16-річному Миколі Харківському призначили психіатричну експертизу. Про це повідомив речник Харківської обласної прокуратури Дмитро Чубенко, передає УНН.

На запитання, чи Миколі Харківському призначили психіатричну експертизу, Чубенко відповів: «Так. З метою переконатися у відсутності будь-яких психічних захворювань, які могли б вплинути на його вчинки. Також це робиться для повноти та об’єктивності розслідування».

Додамо, що, 26 жовтня, близько 20:40 год, ву районі перехрестя проспекту Гагаріна і вулиці Одеської в місті Харкові сталося зіткнення автомобілів «Chevrolet Aveo» і «Infiniti», який рухався на червоний сигнал світлофора і за кермом якого перебував підозрюваний. У результаті аварії водій «Chevrolet» загинув на місці. Трьох пасажирів «Infiniti» — двох хлопців, 19 років, і 16-річну дівчину з важкими травмами доставили в лікарню. У поліції підкреслили, що водії обох транспортних засобів ознак алкогольного сп’яніння не мають.

Обвинуваченим у справі є 16-річний водій «Infiniti», якого затримали в результаті автоаварії. 27 жовтня йому оголосили підозру.

28 жовтня суд у Харкові відправив 16-річного хлопця в СІЗО на два місяці без альтернативи у вигляді застави.

Згодом, стало відомо, що батьків 16-річного водія «Infiniti» Миколи Харківського, можуть притягнути до кримінальної відповідальності за двома статтями Кримінального кодексу. У такому випадку, їм може загрожувати позбавлення волі до 5 років.

Молекулярно-генетична експертиза підтвердила, що під час смертельної ДТП у Харкові за кермом автомобіля «Infiniti» перебував 16-річний Микола Харківський.

varta1.com.ua: Новини