Випивав з друзями і вирішив розважитись: нетверезий чоловік з рушниці важко поранив 15-річного підлітка

277301
277301

На вихідних компанія чоловіків вирішила розважитись та постріляти з рушниці. Внаслідок стрілянини, поранили неповнолітнього.


За попередніми даними, інцидент у Волновасі, що на Донеччині, стався 8 грудня. Близько 22:50 год., у чергову частину поліції зателефонували з районної лікарні та повідомили, що до них доправили неповнолітнього з вогнепальним пораненням.


"Встановлено особу зловмисника, ним виявився раніше засуджений місцевий мешканець. На момент стрілянини, він був у сильному алкогольному сп’янінні”, — розповіла «Вільному радіо» речник поліції Донеччини Іванна Ященко.


Як розповів правоохоронцям підозрюваний, він, разом із друзями, випивав та вирішив постріляти з мисливської рушниці. Стрілок пояснив, що стріляв у темряву та нікого там не бачив.


У той час троє підлітків сиділи на лавочці та почули що до них під’їхали два автомобілі. Незабаром вони почули два постріли. Одним зачепило 15-річного юнака.


Зловмисник раніше був вже засуджений за крадіжку майна. Наразі, йому інкримінують 2 статті, “Умисне тяжке тілесне ушкодження” та “Хуліганство”, які передбачають до 8 років позбавлення волі.

varta1.com.ua: Новини