Вирішила, що парфуми: у поліції повідомили подробиці отруєння в гуртожитку

99c7247e4ad544949ea8c293c8e54534
99c7247e4ad544949ea8c293c8e54534

Поліцейські Львова проводять перевірку за фактом отруєння дванадцятьох учнів. Про це інформують у відділі комунікації поліції у Львівській області.

Нагадаємо, вчора 22 жовтня, близько 23:00 години, у приміщенні гуртожитку «Ставропігійського вищого професійного училища міста Львова», що знаходиться на вулиці Випасовій, 11, розпилили газовий балон.

Чотирьох учнів училища, після надання медичної допомоги, лікарі відпустили, інші залишаються у лікарні.

"Поліцейські попередньо встановили, що одна із учениць, мешканка гуртожитку, розпилила вміст балончика, вирішивши, що це — парфуми, — йдеться у повідомленні правоохоронців.

Вони також зазначили: "Шевченківський відділ поліції, 22 жовтня, близько 23.00 год., прийняв повідомлення від медиків однієї з львівських лікарень про доправлених у медичний заклад дванадцятьох неповнолітніх хлопців та дівчат, віком 15–17 років, у яких діагностовано: «Отруєння внаслідок токсичної дії невідомої речовини»".



Також попередньо встановлено, що, близько 21.30 год., одна із дівчат, мешканка гуртожитку, зайшла до кімнати свого знайомого, також учня гуртожитку, щоб забрати свій зарядний пристрій до телефону.

У кімнаті вона побачила балончик яскравого кольору, вирішила, що це парфуми та розпилила його вміст. Насправді ж балончик містив газ подразнюючою дії «Перець-4».

Як пояснив власник, балончик він придбав кілька днів тому через мережу Інтернет.

Чотирьох учнів, після надання їм медичної допомоги, лікарі відпустили за місцем проживання, інші залишаються у лікарні.

Поліцейські з’ясовують обставини події, вирішується питання про відкриття кримінального провадження.

varta1.com.ua: Новини