"Windrose" зупиняє польоти "Київ–Ужгород–Київ"

windrose-atr72-fleet-696x522
windrose-atr72-fleet-696x522

Три внутрішні рейси компанії буде призупинено. Зокрема «Київ–Миколаїв» призупинено через низький попит на цей маршрут, а в Ужгород та Чернівці через можливі проблеми з польотами в зимовий час. Про це пише «Avianews».



З 9 листопада «Windrose» призупинить польоти трьома внутрішніми маршрутами, які пов’язували Київ з Миколаєвом, Ужгородом та Чернівцями, повідомила PR-менеджер авіакомпанії Ірина Левенко.

««Windrose» провела комплексний аудит аеропортів Ужгород та Чернівці та надала рекомендації керівництву для покращення технічних факторів, що впливають на виконання рейсів у зимовий період. Як тільки усі зауваження усунуть, ми відновимо рейси», — пояснила представник Windrose.

Авіакомпанія не уточнила, про які фактори йдеться. Це може стосуватися як роботи аеронавігаційної та світлосигнальної систем, так і техніки, яка потрібна для обробки та прибирання смуги. У першому випадку рейси можуть скасовуватися через погану видимість у туман, у другому — якщо аеропорт не зможе прибирати сніг на аеродромі або обробляти смугу реагентами.

Додамо, що раніше «Windrose» вирішила призупинити на невизначений час польоти маршрутом «Київ–Кривий Ріг» з комерційних причин. З урахуванням цих змін у зимовий час внутрішня мережа авіакомпанії включатиме п'ять маршрутів.

Літатимуть рейси з Києва до Львова, Івано-Франківська, Дніпра, Запоріжжя та Харкова. Проте, навіть після скорочення мережі «Windrose» залишається найбільшим гравцем на ринку внутрішньоукраїнських перельотів.

varta1.com.ua: Новини