"Я не міг би зробити по-іншому": поліцейський врятував жінку з немовлям, які провалилися у воду (ВІДЕО, ФОТО)

кепк
кепк

У Дніпрі поліцейський врятував жінку з немовлям, які провалилися у водойму. Днями чоловік зустрівся з жінкою та дитиною. Про це повідомили у пресслужбі Національної поліції України.

Подія сталася 26 липня, близько сьомої години вечора, у Амур-Нижньодніпровському районі міста. Як згадує жінка, намагаючись забрати візок з проїзної частини вона зробила крок назад і втративши рівновагу впала у канаву.

Побачивши це, правоохоронець миттєво зреагував та допоміг матері з немовлям.

«Повертаючись зі служби додому, на вулиці Вітчизняній я побачив, як дитячій візок упав у канаву. У той час переді мною була ще одна автівка, разом з водієм ми вискочили з автомобілів та підбігли до канави. Там побачили жінку, яка тримала на витягнутих руках дитячій візок. Спустилися та почали діставати візок з дитиною, потім жінку. У цей час підбігли ще декілька людей. Ми дуже переживали щоб з ними все будо гаразд, коли підбігли то побачили що все добре і почали витягувати», — повідомив старший інспектор з особливих доручень відділу організаційного забезпечення діяльності місць тимчасового тримання осіб поліції Дніпропетровщини Олександр Богдан.

[gallery link=«file» ids=«301216,301217,301218»]

Олександр розповів, що досі пам’ятає погляд дитини, та як вона на нього дивилася коли він її діставав. Це залишилося в його пам’яті назавжди.

«Я не міг би зробити по-іншому. Обов’язок кожного громадянина допомагати один одному та не залишатися в стороні», — зазначив майор поліції Олександр Богдан.

Жінка подякувала правоохоронцю та іншим громадянам, які не залишилися байдужими та допомогли їй та маленькій Валерії.

«Допомога людям — це справа честі кожного працівника поліції. Ми вдячні небайдужим громадянам, які не залишають у біді інших. Бережіть себе та близьких!» — додали у поліції.

https://youtu.be/Pq5X9ODoYk8

varta1.com.ua: Новини