«Я підтримую орфанних дітей»: у Львові проведуть благодійний аукціон

Screenshot_1
Screenshot_1

До Дня рідкісних захворювань у Львові проведуть благодійний аукціон на підтримку дітей зі спінальною м’язовою атрофією (СМА). Таким чином місто долучається до міжнародної акції «Я підтримую орфанних дітей».

Учасникам аукціону стануть Роман Скорпіон, Андріана, родина відомого скульптора Віктора Проданчука, який надасть для торгів свої роботи. Усі зібрані кошти скерують на реабілітацію та лікування хворих дітей.

Акція у Львові відбудеться за ініціативи БФ «Ангели світла і добра», БФ «Вище неба» та активістів громадського руху «ВАРТА».

«Одним із ключових завдань нашого фонду є робота із сім’ями, де є орфанні дітки. Зазначу, що ми вже змогли організувати міжнародні меморандуми, за якими кілька родин отримали безкоштовно дуже дорогі ліки. Цей аукціон – не лише можливість надати матеріальну підтримку, а й засвідчення: хворі на СМА, їхні рідні – не самі, нам небайдужа їхня доля. Тому запрошую меценатів, благодійників долучатися до акції», - каже президент БФ «Ангели світла і добра» Роман Панчишин.

Аукціон відбудеться 24 лютого, о 19:00, вул. В. Великого (ресторан  Deluxe). Кількість місць через протиепідемічні заходи обмежена.

Контактна особа – Роман Панчишин, тел.: 0958456897

varta1.com.ua: Новини