Як найстаріший "Boeing 737-300" у Європі завітав до Львова

IMG_6692
IMG_6692

У червні минулого року Національна збірна України по футболу зіграла важливий та водночас один з найяскравіших матчів за історію існування нашої незалежної держави!

5:0 — саме так закінчився матч українців проти сербів на стадіоні «Арені–Львів». Ця подія назавжди увійшла в нашу історію та ще довго вболівальники будуть пам’ятати ці незабутні моменти.

Та не футболом єдиним запам’яталося це дійство, але і літаками на яких, прилітали у львівський аеропорті збірні України та Сербії.

«Boeing 737-3H9» з бортовим номером YU-ANI — найстаріший діючий борт у Європі та один з 5-ох у світі серії 300!

Літак належить сербській авікомпанії «Aviolet», яка виконує регулярні та чартерні рейси з Сербії. Ось такий екземпляр доставляв збірну Сербії до Львова!

А от представники нашої головної команди по футболу приземлилися у Львові на літаку авіакомпанії України «Fly UIA», а саме на «Embraer-190-100STD» з бортовим номером UR-EMA.

Зовсім скоро головна команда країни знову прилетить в наше славнозвісне місто — Львів на відбіркові матчі на Чемпіонат Світу 2020 року. Супротивником нашої команди будуть збірні Фінляндія та Казахстану.

varta1.com.ua: Новини