Як подорожувати літаком з маленькою дитиною?

DSC-0466
DSC-0466

Діти це радість життя. Вони стають надією, втіхою та гордістю батьків. Досить часто у батьків виникають питання: «Як подорожувати літаком з маленькою дитиною?».

Чи не перетвориться омріяна відпустка у суцільний дискомфорт для них та оточуючих людей. Впевнені, що польоти та подорожі з маленьким дітьми, можуть бути комфортними та спокійними!

Існує три категорії дітей поділених, за віком. Перша категорія під назвою “Infant” — це дитина віком до 2 років. Друга категорія під назвою «Child» — дитина до 11 років. Та третя категорія дітей віком від 12 років. Коли ви приїхали в аеропорт, перш за все ви маєте пройти температурний скринінг. Після проходження даної процедури пасажири повинні знайти номер свого рейсу на табло відльоту та подивитися на яких стійках буде виконана реєстрація на рейс. Та перед цим, якщо ви подорожуєте з дитиною та потрібно переодягти чи відпочити з малюком, в аеропорту «Львів» на першому поверсі знаходиться спеціальна кімната, де ви зможете зробити все необхідне. Працівники аеропорту підкажуть вам, де саме знаходиться дане приміщення. Перед реєстрацією на рейс варто перевірити документи на дитину!

Обов’язкові документи, які повинні бути з вами: Дозвіл від батьків або одного з батьків, свідоцтво про народження дитини, закордонний паспорт та віза якщо країна прильоту потребує цього. На стійках реєстрації, ви також можете здати у багаж дитячий візок, або ж здати його вантажникам перед входом в літак. Після проходження реєстрації на рейс, проходження безпеки та кордону, ви потрапляєте в зал очікування, який знаходиться на третьому поверсі. Хорошим моментом є те, що в «стерильній зоні» є ігрова зона, де дитина зможе у розважливій формі провести час перед вильотом.

Потрапляючи у літак, ви займаєте свої місця. Та чи потрібно купувати місце для дитини? Дитині до 2 років летить у літаку на руках в одного з батьків. Бортпровідники повинні видати спеціальний пасок безпеки, яким дитина буде пристебнута до дорослого. Якщо ж дитині виповнилося більше 2 років, то батьки повинні купити місце для дитини. Квитки на дитинку становлять на порядок дешевшу ціну, а ніж для дорослих осіб. Найбільше важким етапом польоту для дітей, звісно стають виліт та посадка, оскільки у дитини закладають вуха. Найкращим способом полегшити політ, взяти у політ льодяники, які допоможуть знизити дискомфорт.

Чим зайняти дитину під час польоту? У сучасному світі, кожна дитина залежна від гаджетів. Тож перед польотом на смартфон чи інший пристрій варто звантажити улюблені мультики та ігри. Це займе вашу дитину та збереже тишу та спокій. Іграшки, ще один дієвий метод зайняти дитину. Також не забудьте покласти у ручну поклажу декілька улюблених іграшок вашого малюка. Не ватро забувати і про їжу. Під час польоту організм особливо відчуває голод та спрагу. Тому варто взяти з собою щось перекусити для дитини. Звісно не ватро забувати про воду оскільки у салоні сухе повітря. Зазвичай авіакомпанії дають воду безплатно, проте закрита пляшка води ніколи не завадить! Ліки! Важливий пункт не тільки для дитини, а й для батьків! З собою у подорож важливо взяти ліки проти різних застуд та хвороб.

varta1.com.ua: Новини