Як правильно обрати ковбаску для піци: короткий гайд

Щоб піца була найсмачнішою

Піца у Львові – одна зі страв, якою можна поласувати у будь-який час та пору року. А найпопулярнішим інгредієнтом для неї є саме ковбаса. Однак все не так просто, як може здатись на перший погляд, оскільки існують певні нюанси щодо її підбору, аби зробити страву смачною та корисною.

Особливості підбору ковбас до піци

Не секрет, що коли хочеться смачно попоїсти, як правило, обирають саме піцу. Львів у цьому плані пішов ще далі, й пропонує безліч варіантів страви, за допомогою яких можна втамувати не лише голод, а й потішити внутрішнього гурмана.

Саме завдяки своїй простоті та доступності цінуються варіанти з ковбасою. При цьому варто відзначити, що вона має бути трохи тверденька, бо ковбаса, що має м’яку начинку, під час запікання розпадається на окремі фрагменти.

Не варто використовувати також й варену або молочну ковбасу.

Не дивлячись на те, що вони можуть стати окрасою домашньої піци, новачкам буде важно впоратись з такими інгредієнтами, запобігти появі скоринки та сухості на ній.

Найпопулярнішими варіантами, які піцайоло радять обирати для італійських коржиків, є «Пепероні» та салямі. Саме вони використовуються у традиційних італійських рецептах, а тому є досить велика можливість досягти такого смаку, як у улюбленій піцерії.

Якщо немає можливості віднайти «Пепероні», що складається з міксу трьох видів м’яса, можна використовувати будь-які гострі ковбаски. Якщо при цьому ви хочете зменшити кількість калорій, то обирайте курячі ковбаски.

Найкращими варіантами італійського салямі для піци вважають «Мілано» та «Чорізо», оскільки вони мають неповторний аромат, а ще трохи пікантний смак. Як правило, салямі виготовляють з міксу свинини та яловичини першого сорту з додаванням невеликої кількості сала. Щоб отримати пікантний смак страви, варто обирати такі види салямі, до складу яких входить велика кількість спецій та трав.

Пам’ятайте, чим цікавішим буде смак салямі — тим кращою вийде у результаті приготування ваша піца.

Замовити піцу у Львові з доставкою кур’єром

А якщо не хочеться готувати піцу самостійно, можна замовити її з доставкою у ресторані «Суші-Го», де подають не лише японські, а й італійські страви за традиційними та авторськими рецептами.

А ще заклад пропонує надшвидку доставку у місті Львів та його області — усього близько однієї години з моменту замовлення!

varta1.com.ua: Новини

Ярошенко Олена

Читайте також