Як виглядає квазікільце на Шевченка перед відкриттям (фото, відео)

квазікільце2
квазікільце2

Роботи з облаштування квазікільця на вул. Левандівська–Шевченка–Залізнична практично завершені. Дорожнє покриття готове, можна пускати транспорт, працює поодинока техніка, повідомляє кореспондент «Варта1» з місця події.







Окрім того, станом на обід 5 серпня, дорожні служби встановлюють нове освітлення.





«Загальне враження від проробленої роботи — добре: високих перепадів з тротуарів на дорогу немає, біля пішохідних переходів для незрячих встановлена тактильна плитка, а під’їзди до будинків зроблені належним чином», — ділиться враженнями кореспондент «Варти1».





З мінусів — по свіжозробленій дорозі у спеку +30 рухається важка техніка. Також «кидаються в очі» з’їзди до територій, де зводять багатоповерхівки.  





Зазначимо, квазікільце обіцяли відкрити для транспорту у першій декаді серпня.







Нагадаємо, проектом реконструкції вул. Шевченка з облаштуванням квазікільця передбачено повне розбирання дорожнього одягу і тротуарів вулиць Шевченка та Залізничної в межах, необхідних для виконання будівельних робіт та реконструкції, розбирання асфальтобетонного покриття по вул. Левандівській, реконструкція всіх інженерних мереж, демонтаж існуючих трамвайних колій в межах проектування, демонтаж існуючого дорожнього одягу з покриттям із мозаїки і бруківки, влаштування нових трамвайних колій, влаштування проїзних частин; тротуарів; велосипедних доріжок; технічних тротуарів, дорожньої розмітки; світлофорних об’єктів, влаштування контактної мережі трамваю, зовнішнього вуличного освітлення, благоустрій вуличного простору, проектом передбачається заходи для маломобільних груп населення.

Вартість виконання робіт, згідно з договором між ЛКП «Львівавтодор» та ТзОВ «Онур Конструкціон Інтернешнл», становить 89,6 млн грн.











varta1.com.ua: Новини