Який браслет із золота подарувати коханій дівчині

Жодна представниця прекрасної статі не залишиться байдужою до такого презенту

Який браслет із золота подарувати коханій дівчині?

Питання, що подарувати коханій дівчині на свято, ставлять сотні чоловіків весь час. Стильна золота прикраса — одна з найбільш вдалих ідей, оскільки жодна представниця прекрасної статі не залишиться байдужою до такого презенту.

9DIp26lvhaNQuDsYHrJba6PTLRbWbcFc1N33rNSOs24ksVc2ffjfe4kEpnDeyOkBVLyM8BqGJasxn_X4o3kF29W_DJv9y76p-4JDK9JtHJeOxAPcaeKYahen-dUpXSFq-XmDs_YFCpQF

Особливою популярністю користуються ювелірні золоті браслети жіночі, завдяки яким жіночі ручки набувають певного шарму. Виріб із благородного металу без слів розповість про смаки, внутрішній світ і темперамент власниці. До того ж дивовижний аксесуар допоможе висловити індивідуальність.

Шукаєте солідний презент для дорогої серцю дівчини? Золотий браслет жіночий неодмінно принесе яскраві враження і захоплення, які запам'ятаються надовго. При цьому дуже важливо правильно підібрати аксесуар. Перш за все, слід уважно вивчити смаки та захоплення другої половинки, уподобання в одязі та інші нюанси.

Купити золотий браслет 585 проби на вигідних умовах можна в магазині Gold.ua. У каталозі представлені прикраси з благородних металів, які є справжніми шедеврами. Для виготовлення більшості виробів були застосовані особливі техніки плетіння, а також сучасні дизайнерські рішення.

zqSGAcXxSaqicTrERiZ4MhpDlzLL3fROlM0DoV0X1TK3WAgM9y33ej3-OxnZB3b_BxNrqJPzPWVqSFuT3kWQ19XZmuPRGXzby8sGM0CMUUrqRstD62729oc5AkTpJg5K7C2fKyqBtW9Q

Основні критерії вибору: розмір і комфорт під час носіння

Зовнішній вигляд прикрас безсумнівно важливий, проте не варто забувати і про розмір. Золотий браслет у процесі носіння повинен приносити лише позитивні емоції. Існує декілька нюансів:

  1. Власницям тоненьких і вузьких зап'ясть не підійдуть масивні прикраси. Навіть за величезного бажання підкреслити свою любов і серйозність намірів, купивши великий браслет, краще відмовитися від цієї витівки. Акуратний і витончений виріб неодмінно оцінить кожна. Єдиним винятком серед об'ємних прикрас є плетені ажурні браслети, які, попри розмір, підкреслять витонченість і ніжність зап'ясть.
  2. Дівчатам з пишними формами не підійдуть тоненькі ланцюжки, оскільки вони не дадуть потрібного ефекту і просто загубляться на загальному тлі.
  3. Підбирати довжину виробу рекомендовано за формулою — до обхвату зап'ястя додати 1 см. У такому разі прикраса не принесе дискомфорт у процесі носіння і не загубиться.
  4. Браслети з надійною і простою застібкою — оптимальне рішення. Дівчина повинна мати можливість самостійно закріпити аксесуар за необхідності. Універсальними та естетичними є замочки з карабінами. Цей варіант поєднує привабливий зовнішній вигляд, зручність і надійність.

Залежно від образу коханої, її побажань і смакових переваг можна вибрати браслет золотий з фантазійним плетінням, або модель, виконану в класичному стилі. Величезну роль під час вибору зовнішнього вигляду прикраси відіграє також стиль в одязі та прикрасах, які любить дівчина.

Дивовижний браслет із золота стане чудовим подарунком не тільки до 8 Березня, а й на інші свята, як-от: день народження, річниця стосунків, День Святого Валентина. Вибрати прикрасу можна самостійно, за участю коханої дівчини, або за допомогою фахівців нашого магазину.

 

 

varta1.com.ua: Новини

Анастасія Сенів