Якого бренду обрати електричний чайник: 5 найкращих виробників

2e80b927-1211-4bb8-ac74-0ab4fefad35d
2e80b927-1211-4bb8-ac74-0ab4fefad35d

Складно уявити життя без смачного гарячого чаю. Для приготування напою потрібен якісний електричний чайник — зручний і, бажано, красивий. Знайти такий можна в асортименті багатьох відомих виробників.



Bosch
В асортименті Bosch представлено близько 2 десятків моделей електричних чайників. Вони належать до різних колекцій, тому відрізняються за зовнішнім виглядом, матеріалами виготовлення, ціною.

Є монофункціональні та багатофункціональні пристрої.

Перші призначені лише для кипʼятіння води. Їхня конструкція проста, а вартість — невисока.
Другі гріють воду та підтримують її температуру на заданому рівні. Вони дорожчі й зручніші.

Gorenje
Словенська компанія Gorenje робить акцент на доступності розробок для всіх охочих. Фірмові електрочайники недорогі, хоча й виготовлені з якісних, витривалих матеріалів.

Philips
У середній ціновій категорії добре зарекомендували себе чайники Філіпс. Їх виготовляють із довговічних і екологічних матеріалів. Дизайн простий і лаконічний — нічого зайвого.

У конструкції багатьох моделей передбачено індикатори для визначення рівня води. Вони потрібні, щоб не відкривати кришку щоразу перед черговим увімкненням.

Доглядати за розробками Philips легко. Корпуси відмиваються від забруднень за допомогою звичайної губки чи серветки.

Tefal
Компанія Тефаль робить усе можливе для стрімкого розвитку ринку кухонної техніки. Вона постійно створює інноваційні технології, здатні полегшити життя людей. Електрочайники і термопоти Tefal швидко підігрівають і кипʼятять воду. Вони тривалий час підтримують її температуру на оптимальному рівні.

Популярні скляні моделі вражають естетичністю та екологічністю. Такі не продукують неприємні запахи навіть у перші дні експлуатації. Девайси захищені від накипу завдяки знімним фільтрам. Їх легко чистити та у разі потреби можна замінити.

Russell Hobbs
Чайники від цього виробника створені для дизайнерских помешкань. Їхній зовнішній вигляд заслуговує найвищої похвали. Деякі оригінальні пристрої виглядають як звичайні чайники для плит, але при цьому працюють від електромережі.

Переваги брендових електрочайників:


  • надійна, довговічна конструкція;

  • висока потужність, яка забезпечує рекордно швидке закипання;

  • функціональність;

  • захист від перегріву та інших ризиків.


Розробки усіх вищезгаданих брендів відповідають високим вимогам сучасних користувачів. Яку саме модель обрати — залежить від бюджету та побажань щодо технічних характеристик.

varta1.com.ua: Новини