Японці моляться за знищення путіна на ляльках вуду (ВІДЕО)

Путін побіжить рятуватися до бурятських шаманів…

Скриншот відео

У храмах японського міста Мацудо почали з’являтися ритуальні ляльки з обличчями володимира путіна. Зазвичай їх використовують, аби накласти на когось прокляття, тож так японці роблять свій внесок у «знищення зла» та відновлення миру, повідомляє «24 канал».

Прибитих цвяхами до дерев ляльок почали знаходити з середини травня. За даними поліції, їх бачили вже близько в 10 місцевих храмах. Усі вони дуже схожі, а тому припускають, що за цією справою може стояти одна людина.

«Одного разу у дитинстві я бачив схожу ляльку в храмі, але так багато і в одному місці не зустрічав ніколи», — розповів замісник керівника місцевої поліції.

Ці фігурки можна вважати японською версією ляльок вуду. Тобто їх використовують, аби накласти на якусь людину прокляття.

Їх виготовляють з соломи за подобою людського тіла, тобто у ляльки є умовний тулуб, руки, ноги та голова. Туди, де теоретично мало б бути обличчя, чіпляють фото людини, у цьому випадку — президента-терориста путіна. Крім того, у знайдених фігурках знаходили й записки з іменем російського диктатора, датою його народження та текстом молитви про знищення зла. Коли лялька готова, її прибивають 2 цвяхами — у районі грудей та голови.

https://www.youtube.com/watch?v=TOrFHu5G4pI

Як повідомлялося, путін порівняв себе з Петром I і заявив про повернення земель.

varta1.com.ua: Новини

Володимир Садовий

Читайте також