"Є можливість корегування": автобусний рейс "Львів–Тустань" можуть збільшити в кількості

1200px-Городище-літописного-міста.-Тустань.-Panorama
1200px-Городище-літописного-міста.-Тустань.-Panorama

З понеділка, 31 травня, до заповідника «Тустань», що знаходиться у с. Урич, на Сколівщині, почав курсувати новий автобусний рейс зі Львова, повідомляла "Варта1".


Як повідомили в Управлінні транспорту та зв’язку Львівської ОДА, скористатися послугами зазначеного автобусного маршруту можна: з годинами відправлення Львів (АС «Автовокзал Двірцевий») о 08:45 та 14:00 год; село Урич («Фортеця Тустань») о 12:05 та 18:20 год.


«На прохання КЗ ЛОР «Адміністрації державного історико-культурного заповідника «Тустань» управлінням транспорту та зв’язку облдержадміністрації змінено схему руху автобусного маршруту загального користування № 797 Львів АС »«Автовокзал Двірцевий»–Східниця« у частині виконання окремих рейсів до с. Урич (Фортеця Тустань). Фортеця Тустань розташована біля села Урич. Сьогодні Тустань — це залишки давньоруського оборонного комплексу на скелях, що входить до складу однойменного історико-культурного заповідника. Одночасно Тустань є цікавою пам’яткою геології, а також унікальною історичною знахідкою», — йдеться у дописі.


Також в подальшому управлінням транспорту та зв’язку облдержадміністрації розглядатиметься можливість корегування розкладів руху зазначеного автобусного маршруту в частині збільшення кількості рейсів.

varta1.com.ua: Новини