Їздила містами, змінила зачіску: неповнолітню втікачку з Львівщини знайшли в Одесі

16-річна дівчина втекла з дому, оскільки батьки були проти її дружби зі старшим приятелем

Фото: НПУ

16-річна мешканка Львівщини наприкінці січня втекла з дому зі своїм 21-річним приятелем через конфлікт з батьками, які були проти їхньої дружби. Розуміючи, що їх обов’язково шукатимуть, молодь почала переїжджати від міста до міста і опинилася у знайомих в Одесі.

Як повідомили у Нацполіції Одеської області, одеські поліцейські допомогли львівським колегам у пошуках безвісти зниклої 16-річної дівчини.

Встановивши коло спілкування зниклих, правоохоронці Львівщини передали орієнтування одеським колегам. До пошуків негайно долучилися ювенали, оперативники та інші фахівці, що спеціалізуються на розшуку людей. Правоохоронці перевірили адреси, за якими могли проживати зниклі, переглянули десятки записів з вуличних камер спостереження, встановлених у місті в рамках програми «Безпечна Одещина», і врешті знайшли закоханих.

«Дівчина з хлопцем гарно конспірувалися: змінили зачіски і перефарбували колір волосся, розказує начальник вiддiлу ювенальної превенції Управління превентивної діяльності ГУНП в Одеській області Максим Жарков. Ми поговорили з ними про наслідки таких втеч, поки чекали на приїзд колег зі Львова, а сьогодні зранку вони поїхали додому».

Як повідомляла «Варта1», правоохоронці розшукують зниклу неповнолітню дівчинку, Костів Лідію, мешканку Львівщини.

«Фахівці Червоноградського районного відділу поліції ГУНП у Львівській розшукують безвісти зниклу Костів Лідію Андріївну, 2006 р. н., мешканку міста Радехів, Червоноградського району, Львівської області», — йдеться у повідомленні поліції.

15-річна дівчина 29 січня цього року вийшла з дому та не повернулась, місце її перебування невідоме, а мобільний телефон вимкнутий.

Прикмети: ріст 150–155 см, середньої тілобудови, очі карі, волосся темно-русе, довге.

Була одягнена: довге пальто чорного кольору, сірий шарф, чорні високі черевики, темні штани, мала при собі сумку чорного кольору, в соціальній мережі «Instagram» авторизована як «kostiv.ka».

За інформацією правоохоронців перебуває із своїм хлопцем Литвином Романом Андрійовичем, 2001 року народження, у місті Одеса.

Фото: НПУ

varta1.com.ua: Новини

Володимир Садовий