З аптеки на Львівщині вкрали генератор (ФОТО)

Які часи, такі і злочини

Фото ілюстративне

У Дрогобичі, що на Львівщині поліцейські затримали чоловіка за підозрою у крадіжці електрогенератора з аптеки. Про це повідомили у прес-службі поліції Львівської області.

У суботу, 17 грудня близько 18.00 до поліції надійшло повідомлення про крадіжку електрогенератора з аптеки на вулиці Грушевського в місті Дрогобич.

«Проведеними оперативно-розшуковими заходами та вивчивши записи з камер відеоспостереження, оперативники кримінальної поліції встановили, що до вчинення крадіжки причетний 37-річний мешканець одного з сіл Самбірського району», - йдеться у повідомленні.

Чоловіка затримано в порядку ст.208 Кримінального процесуального кодексу України. Також правоохоронці виявили та вилучили у нього речові докази.

Слідчі територіального підрозділу поліції за процесуального керівництва Дрогобицької окружної прокуратури повідомили затриманому про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч.4 ст.185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Досудове розслідування триває. Невдовзі суд обере затриманому запобіжний захід.

Додамо, що в умовах воєнного стану передбачено максимальне покарання за крадіжки, грабежі, розбої, вимагання та мародерство.

Як повідомлялося раніше, на Львівщині чоловік поцупив генератор

varta1.com.ua: Новини

Ярошенко Олена