З батьків у Львові вимагають по 700 грн на ремонт укриття у школі

Батьки у відповідь питають, чи мають власним коштом збирати на ППО над школою

На ремонт шкільного підвалу задля організації у ньому укриття оголосили у школі № 2 Львова оголосили збір коштів з батьків. Про це повідомили у групі «Батьки-SOS» у «Facebook», пише «zahid.espreso.tv».

Мова йде про інтернет-чаті 3Б класу.

У соціальні мережі в групі «Батьки SOS» з’явилося повідомлення від користувачки, дитина якої навчається в одному з ліцеїв Львівської міськради. Жінка скаржиться в соцмережах на те, що в навчальному закладі займаються «поборами». Йдеться про збір 700 гривень з кожного учня на ремонт укриття.

Адміністрація сторінки «Батьки SOS» зазначає, що Львів «пробив дно».

«Міністерство освіти і науки України оголосило про підготовку очного навчання з 1 вересня 2022 року і ревізію бомбосховищ у школах. А школи знайшли новий привід збору коштів. «Ковідні» ми вже пережили, тепер збори з лозунгом «все для ваших дітей і очного навчання під час війни» — на ремонт підвалу. Наступний етап — збираємо кошти на ППО над школою? Вітаю нас всіх — Львів пробив дно», — написали в адміністрації «Батьки SOS».

Зараз за фактом цього повідомленням проводять службове розслідування.

Про його результати пообіцяв повідомити в. о. директора Департаменту гуманітарної політики міськради Львова Євген Бойко, повідомили у коментарі ЗМІ.

Нагадаємо, на Львівщині школи готуються до очного навчання школярів.

varta1.com.ua: Новини

Ярошенко Олена

Читайте також