З білорусі до Польщі намагалися потрапити нелегали зі стільцями та драбинами (ВІДЕО)

білоруси хочуть дестабілізувати східний фланг НАТО

На польсько-білоруському кордоні не припиняються спроби нелегального проникнення нелегалів з території РБ. Про це повідомила прикордонна служба Польщі.

Мігранти екіпіровані дерев'яними стільцями та дошками намагаються добратися до Польщі. Один із них несе на спині драбину, яка складається.

Група іноземців на білоруському боці кордону пробираються через ліс. 

«Вони знають, що це буде нелегальний проїзд, тому платять організаторам, щоб вони довезли їх до кордону, надали драбини, ножиці-концертини тощо. Вони вже готуються до нелегального перетину кордону в країнах походження», - повідомили польські офіцери.

Державний секретар канцелярії прем’єр-міністра та заступник міністра-координатора спецслужб Станіслав Жарин також прокоментував цей випадок:

«Черговий матеріал Польської прикордонної служби, який показує підготовку груп іноземців до штурму польського кордону. Мігранти прибувають на кордон, оснащені різаками для дроту або драбинами. Завдяки Прикордонній варті кордон Республіки Польща залишається безпечним».

На його думку, «у найближчі тижні та місяці може відбутися посилення тиску на польський кордон і подальші спроби дестабілізувати східний фланг НАТО».


Як повідомлялося, Соловйов осоромився фейком про «двійника» Зеленського.

varta1.com.ua: Новини

Ольга Чобіт