З четверга у Львові два трамваї курсуватимуть за частково зміненим маршрутом

Через демонтаж аварійної підпірної стінки

З, 25 серпня, у Львові розпочнуть демонтаж аварійної підпірної стінки на вул. Бандери — на перехресті з вулицями Дорошенка та Генерала Чупринки. Про це повідомляє пресслужба ЛМР.

Підпірна стінка перебуває в незадовільному стані та є небезпечною, оскільки може обвалитися в будь-яку мить. Тут облаштують земляний відкос та громадський простір з новими зеленими насадженнями.

На час робіт одна смуга вул. Бандери вздовж стінки буде закрита для руху. На другій смузі для автотранспорту організують двосторонній рух. 

Трамваї № 1 та № 2, на час демонтажу, оминатимуть це перехрестя в напрямку з центру міста.

З 25 серпня трамваї маршруту № 1 з Погулянки на залізничний вокзал курсуватимуть по вул. Підвальній–вул. Городоцькій. А у зворотному напрямку — за звичним маршрутом: по вул. Бандери–вул. Дорошенка. Перший рейс з залізничного вокзалу — о 6:24 год., останній — 21:11 год. З Погулянки перший рейс — о 6:40 год., останній — о 21:50 год.

На час робіт трамваї № 2 із вул. Пасічної на вул. Коновальця їхатимуть по вул. Франка–вул. Вітовського–вул. Нечуй-Левицького. У зворотному напрямку «двійка» курсуватиме за звичним маршрутом. Перший рейс з вул. Пасічної — о 6:30 год., останній — о 21:12 год. З вул. Коновальця перший рейс о 6:41 год., останній — о 21:50 год.

Нагадаємо, суд арештував львівський готель, власником якого є росіянин.

varta1.com.ua: Новини

Ольга Чобіт