З Конча-Заспи та Пущі-Водиці виселяють 20 екс-чиновників

217932
217932

Перші 20 осіб наразі перебувають у процесі виселення з території Конча-Заспи та Пущі-Водиці. Про це заявив секретар Ради національної безпеки та оборони Олексій Данілов, передає «Громадське».

Люди покидають маєтки у межах виконання протокольного рішення від 14 травня «щодо необхідності врегулювання питання щодо використання об’єктів державної власності».

«Йшлося саме про Конча-Заспу, про Пущу-Водицю. Наразі, ми отримали перший звіт з цього питання і можемо доповісти, що перші 20 людей зараз перебувають у процедурі залишення своїх маєтків», ㅡ сказав Данілов.

Серед тих кого виселяють: ексміністр освіти та науки Дмитро Табачник, колишня міністерка охорони здоров’я Раїса Богатирьова, ексміністр вугільної промисловості Віктор Тополов, ексвіцепрем’єр Геннадій Зубко, керівник одеського «Рибхозу» Сергій Юрчик, його родичка Лідія Гаврилюк.

Також, державне підприємство, у якого орендували приміщення, залишилось винним своїм мешканцям.

«Наприклад, одній пані залишок коштів, які винне їй підприємство, складає 11,841 мільйона гривень. Одному пану залишок коштів складає 2,912 мільйона гривень», ㅡ повідомив Данілов.

varta1.com.ua: Новини