З нагоди Дня міста у Львові відбудеться урочистий сніданок

svyatkuvannya_dni_mista_lvova
svyatkuvannya_dni_mista_lvova

Традиційною подією в рамках Дня міста Львова буде урочистий сніданок, який відбудеться 6 травня об 11.00 год. на площі Музейній (біля Домініканського собору). Як повідомляє начальний управління культури Львівської міської ради, усі бажаючі матимуть змогу приємно поспілкуватися за філіжанкою кави та отримати гарний настрій на увесь період святкування. 



«Однією з подій програми святкування Дня міста натхнення буде сніданок з нагоди Дня міста, який відбудеться в суботу, об 11.00 год. на пл. Музейній. Це той захід, який починає ставати традиційним в рамках програми святкування Дня міста. Ми хочемо, власне, наголосити і підкреслити, що попри багате культурне різноманіття, Львів так само місто, одним з елементів якого є добра кава і нагода приємно поспілкуватися в такій атмосфері.


Відтак, збираємо і львів’ян, і гостей нашого міста, які матимуть таке бажання, які в цей час будуть на площі Музейній, приєднатися до такого відкритого сніданку.


Солодощі, добра львівська кава і супровід класичної музики – для того, щоб одержати добру атмосферу на весь день, на весь період святкування», - зазначив Михайло Мороз, в. о. начальника управління культури ЛМР. 


varta1.com.ua: Новини