З наступного тижня у Львові розпочнуть новий етап ремонту вулиці С. Бандери (фото)

еоьгоб
еоьгоб

Роботи з реконструкції вул. С. Бандери відбуваються на відрізку від вул. Чупринки до вул. Антоновича. З наступного тижня, 24 березня розпочнуться роботи на ділянці від вул. Городоцької до вул. Героїв УПА. Відповідно цей відрізок вулиці буде перекрито для руху транспорту.




[caption id=«attachment_261446» align=«aligncenter» width=«761»] Фото: «Варта1», Володимир Садоий[/caption]

«Зараз реконструкція вул. С. Бандери відбувається на відрізку від вул. Чупринки до вул. Антоновича. З середи, 24 березня, підрядник розпочне роботи на другому відрізку — від вул. Городоцька до вул. Героїв УПА. Відповідно цю ділянку також перекриють для руху транспорту. Відкритим для проїзду залишиться перехрестя вул. С. Бандери і Героїв УПА. Тож нам залишиться ще взяти в роботу відрізок від вул. Антоновича до вул. Героїв УПА. Передбачаємо, що роботи тут розпочнуться влітку", — розповів Андрій Білий, заступник директора департаменту житлового господарства та інфраструктури ЛМР.


Нагадаємо, проектно-кошторисна документація на реконструкцію вул. С. Бандери була розроблена у 2020 році проектною організацією ТзОВ «ТрамДорПроект» на замовлення ЛКП «Львівавтодор».


Проектом реконструкції вул. С. Бандери передбачається: повне розбирання дорожнього одягу, трамвайних колій і тротуарів; зрізка зелених насаджень, які попадають в межі виконання робіт; реконструкція всіх інженерних мереж, згідно з наданими технічними умовами служб міста; влаштування проїзної частини і суміщених з нею нових трамвайних колій посередині вулиці; влаштування контактної мережі трамваю, вуличного електроосвітлення; влаштування вздовж проїзної частини з обох боків велосипедних смуг та, на окремих ділянках, — велосипедних доріжок; влаштування кишень для машин швидкої допомоги, аварійних служб та тимчасової стоянки машин мешканців будинків; влаштування тротуарів і пішохідних зон з забезпеченням умов для пересування маломобільних груп населення; благоустрій вуличного простору.


Загалом буде відремонтовано всю вулицю, протяжність якої 1,05 км. Замостять вулицю бруківкою. Виконує роботи ТзОВ «Онур Конструкціон Інтернешнл» на замовлення ЛКП «Львівавтодор». Загальна вартість реконструкції — 209 499 990 грн.

varta1.com.ua: Новини