З України не випустили депутата ОПЗЖ (ФОТО)

Змушений був повернутися до Києва

Нардепа від забороненої проросійської партії «ОПЗЖ» Вадима Столара, який нещодавно після довгої відсутності повернувся в Україну і був присутній на засіданні парламенту 12 січня,у п’ятницю 20 січня не випустили з України. Про це у своєму Facebook повідомив журналіст-розслідувач Михайло Ткач.

Михайло Ткач написав, що після того, як Столару та його однопартійцю Ігорю Абрамовичу зберегли депутатські мандати «до завершення каденції», вони вирішили на довго не затримуватися в Україні та поїхали в Дубай та Монако відповідно.

За інформацією журналіста у правоохоронних органах, Ігор Абрамович минулого тижня повернувся до славетної справи - оборони Монако.

«А от депутат Столар затримався на декілька зустрічей і вирушив на “дубайську передову” вчора, – написав журналіст. – За даними джерел у правоохоронних органах, ані вчора, ані сьогодні Столар так і не пройшов кордон і був вимушений повернутись до Києва. Зараз активно контактує з представниками влади. Джерела серед прикордонників кажуть що по Столару наразі стоїть заборона на виїзд».

Додамо, що раніше журналіст оприлюднив відомості скандального Сергія Ошеровського, його дружини, та блогерки Варакути, які організували гучну вечірку на французькому курорті Куршавель.

varta1.com.ua: Новини

Коментарі