З'явилися фото шикарного маєтку комуніста Петра Симоненка (ФОТО)

Зараз втік до росії

Журналісти показали фото будинку колишнього комуніста, лідера тоді ще не забороненої компартії України Петра Симоненка, якому  СБУ повідомила про підозру. За інформацією журналіста Дениса Казанського, саме з цього маєтку колишнього голову «Комуністичної партії» евакуювали спецслужби РФ під час перебування на Київщині.

Де саме розташований будинок не повідомляється, проте на фото видно, що він займає велику територію: є особисте озеро, соснові насадження та сам двоповерховий будинок з терасою.

 У холі між другим та першим поверхами звисає величезних розмірів кришталева люстра.

«Особняк лідера Комуністичної партії України, екс-народного депутата Петра Симоненка, який з 1994 року працював тільки в парламенті і жив на зарплату», - йдеться у підписі до фото.

У Мережі відреагували на кадри розкішного будинку. Зокрема, користувачі згадали особняк Віктора Януковича та заявили, що «будинок Симоненко не дотягує за інтер’єром».

Додамо, що 11 серпня СБУ повідомила про підозру колишньому лідеру «Комуністичної партії» Петру Симоненку, який підтримав агресію проти України та втік до Росії під час повномасштабного вторгнення.

Під час тимчасової окупації Київської області Симоненко звернувся до вищого військово-політичного керівництва рф з проханням «евакуювати» його до Росії.

Для цього кремль відправив загін спецназу рф до селища Березівка Макарівського району, де проживав екснардеп.

У рф Симоненко став заступником голови «ЦК міжнародного комуністичного об’єднання »Союз комуністичних партій – комуністичної партії Радянського союзу".

varta1.com.ua: Новини

Коментарі