З’явилися світлини, як воїни Королівської бригади розгромили вагнерівців (ФОТО)

Озброєні до зубів найманці знайшли безславну смерть на українській землі

Фото: ФБ/24 ОМБр імені короля Данила

Місцеві мобілізовані бойовики та контрактники із так званого 6 козачого полку та велика частина регулярних оркських військ із 150 дивізії рф відгрібли знатної ... від військовослужбовців Королівської бригади. Після цього російські військові керівники стали робити велику ставку на найманців, повідомляє прес-служба 24 ОМБр імені короля Данила.

«Про групу такого гарматного м’яса із приватної військової компанії «Ліга» (колишня «Вагнер»), яке було успішно ліквідовано нашими воїнами під Попасною, ми писали декілька днів тому», зазначається у повідомленні.

Як зазначається, тижнем раніше, група цієї ж «Ліги» в кількості більше 20 чоловік була ліквідована нашими артилеристами та добита піхотинцями у стрілецькому бою на околицях Попасної, безуспішно захопити яку окупант намагається вже більше 50 днів.

Озброєні до зубів найманці, в найсучаснішому екіпіруванні, за спинами яких операції у Сирії і інших гарячих точках, знайшли свою безславну смерть на українській землі.

Вас ніхто сюди не кликав, але «теплий прийом» ми Вам обіцяємо, наголошується у повідомленні 24 ОМБр імені короля Данила.

Фото: ФБ/24 ОМБр імені короля Данила

varta1.com.ua: Новини

Володимир Садовий

Читайте також