З’явилося світлини з місця падіння «шахеда» під час нічної атаки на західні області України (ФОТО, ВІДЕО)

Наслідки збиття ударного дрона-камікадзе на Буковині

Джерело фото: Перший Буковинський/ФБ

Хотинський міський голова Андрій Дранчук показав наслідки збиття ударного дрона-камікадзе над Хотинський громадою, повідомляє «Перший Буковинський».

«Маємо біду. О 4-й ранку, як фашисти, російські терористи вкотре підступно атакували Україну ударними дронами-камікадзе («шахедами»). Один з них збито силами ППО над територією Хотинської громади.

Це сталося о 4:18 годині ранку. Уламки потрапили в житлову забудову. Виникла пожежа у гаражі. На щастя, обійшлося без людських жертв, однак постраждало декілька будинків і майно мешканців, лінії електропередач.

Побував на місці події, куди вночі влучили уламки ворожого дрона. Дав доручення про створення відповідної комісії щодо встановлення обсягу руйнувань та для надання людям компенсації. Адже є багато пошкоджень споруд у приватному секторі: розбиті вікна, вибиті двері, пошкоджені покрівлі.

На місце одразу виїхали і працювали всі відповідні служби: поліцейські, рятувальники, військові, медики, енергетики, спеціально створена комісія Хотинської міської ради. Обсяги руйнувань будинків і завданих збитків встановлюються», - йдеться у дописі.

«Над територією нашої області сили ППО також знищили ворожий безпілотник. О 04:18 в Дністровському району Чернівецької області внаслідок падіння уламків БПЛА «Шахед-136» виникла пожежа в гаражі, пошкоджено 3 житлових будинки. Уламками пошкоджено дві лінії електропередач. Наразі відключено 140 абонентів у Дністровському районі. На щастя, інформація про постраждалих не надходила», повідомив керівник Чернівецької ОВА Руслан Запаранюк.

varta1.com.ua: Новини

Володимир Садовий