З‘явилося відео евакуації дітей під час обстрілу дитячого садка у Станиці Луганській (ВІДЕО)

Обстріляли садок та школу.

Сьогодні, 17 лютого, у результаті застосування ворожими військами важкого артилерійського озброєння, були пошкоджені комунальна інфраструктура селища Станиця Луганська, а також дитячий садок. Звідти вивели персонал та дітей, писала «Варта1».

Відео евакуації оприлюднила Національна поліція України.

На місці обстрілу дитячого садочка в селищі Станиця Луганська рятувальники допомогли евакуювати людей у безпечне місце до підвального приміщення.

Слід зазначити, що в результаті обстрілу селища Врубівка один зі снарядів влучив у двір Врубівського ліцею Попаснянської міської територіальної громади.

Внаслідок обстрілу, який відбувся сьогодні, близько 10:25 год ранку, було пошкоджено вікна у місцевій школі по вул. Шкільна, 5. Під час обстрілу у школі знаходились 30 учнів та 14 осіб персоналу. На щастя, постраждалих немає.

Станом на 11:10 год, у приміщенні школи залишилось 8 дітей та 2 працівники, які перебувають у підвальному приміщенні школи. Решту учнів забрали батьки.

Внаслідок обстрілу, також був пошкоджений газогін у смт Врубівка (Попаснянська громада). Без газопостачання залишилось 70 квартир в багатоповерхівках та 96 приватних будинків.

Також, внаслідок обстрілу, пошкоджено приватний будинок по вул. Центральна, 4. Інформація про постраждалих не надходила.

varta1.com.ua: Новини

Ярошенко Олена

Читайте також

В Україні почнуть використовувати ще одні ліки від COVID-19

Ці ліки призначені для використання у першу чергу для пацієнтів із груп ризику з метою уникнути погіршення стану та переходу захворювання із легкого чи середнього ступеня тяжкості до важкого та уникнути госпіталізації.