З’явилося візуальне підтвердження російських окопів у Рудому лісі (ВІДЕО)

....не просто тримали оборону, а жили там!

Оприлюднено відео присутності та позицій військових РФ у Чорнобильській Зоні. Відео оприлюднив Ярослав Емельяненко, член громадської ради при Державному агентстві України з управління зоною відчуження.

«Є візуальне підтвердження російських окопів в Рудому лісі! Ці мавпи справді нарили окопи в найрадіоактивнішому місці Чорнобильської Зони. І, судячи з місця проведення робіт, справді отримали максимальну можливу дозу опромінення, бо в цій місцевості рівні на поверхні ґрунту дуже високі. А що там було на глибині декількох метрів — навіть складно уявити», — повідомив Ярослав Емельяненко. 

Емельяненко також є керівником найбільшого національного туроператора до Зони відчуження, відповідно знайомий з ситуацією радіаційного фону в різних ділянках зони в зоні ЧАЕС. 

"Вони не просто нарили бліндажі прямо на західному сліді радіаційного забруднення. Та не просто тримали оборону, а жили там! Я вітаю Україну з серйозним радіаційним ударом по тисячам російських загарбників. По причині їхньої особистої дурості. Наплювательске відношення до своїх солдат, відсутність мозку у противника та сама українська земля допомагають в нашій боротьбі за свою країну", — резюмував він.

Додамо, що 24 лютого російські війська захопили Чорнобильську зону, де вирили окопи в радіоактивному «Рудому лісі», який вважається настільки небезпечним, що туди не пускають навіть працівників ЧАЕС. 

varta1.com.ua: Новини

Ярошенко Олена

Читайте також