З’явилося відео ДТП, яке вчинив депутат Мостиської ради, протаранивши поліцейські автомобілі (ВІДЕО)

5е7го
5е7го

Нещодавно, 22 листопада, водій-порушник розбив два службові автомобілі поліції та завдав ушкоджень правоохоронцям. Як виявилося, водій порушник — депута Мостиської міської ради. Про це повідомляла “Варта1”.

Журналістка Вікторія Балицька опублікувала відео моменту ДТП, який потрапив на реєстратор.

«На цьому відео з реєстратора видно як водій »Дастера« заднім ходом таранить поліцейське авто. І це не одне таке таранення будо здійснене водієм тієі ночі. »Дастер« поліція переслідувала більше години, а коли нарешті зупинила гонщика в с. Стоянці, то ним виявися 35-річний місцевий мешканець з ознаками сп’яніння. Від тестування драгером відмовився. Згодом в ЗМІ (сайт «Діло») з’явилася інформація, що це депутат Мостиської міської ради Роман Хомік. Зараз четверо поліцейських у лікарні», — йдеться у дописі.

Як виявилося депутат теж перебуває  в лікарні швидкої допомоги Львова.

«А тим часом різні мої джерела кажуть, що людина, зовні схожа на його тестя Мартина М., оббиває пороги і обриває телефони різних правоохоронних органів та правоохоронців, і намагається прийти до певного консенсусу таким чином, щоб людина, зовні схожа на зятя, була невинною, а поліція була винною», — додала журналістка.

Вікторія Балицька додала, що стаття 130 (керування у стані сп’яніня) складена не була.

varta1.com.ua: Новини