З’явилося відео побиття хлопця з балету Дорофеєвої працівником УДО (ВІДЕО, ФОТО)

6107a67740828
6107a67740828

Чоловіка, який вчинив напад на учасника шоу-балету співачки Дорофеєвої затримано. Як повідомлялося раніше, нападник був діючим службовцем УДО.

Про це повідомили у пресслужбі прокуратури Києва.

«За процесуального керівництва Київської міської прокуратури затримано 28-річного працівника Управління державної охорони України, який підозрюється у нанесенні умисного тяжкого тілесного ушкодження місцевому мешканцю (ч. 1 ст. 121 КК України)», — йдеться у повідомленні

Досудове розслідування встановило, що 01.08.2021, близько 7:40 ранку, поблизу кав’ярні на вул. Антоновича, 45, між 28-річним працівником УДО та 22-річним танцюристом шоу-балету стався словесний конфлікт, у ході якого затриманий наніс потерпілому сильний удар кулаком у голову, від якого останній впав на землю. Після цього нападник зник з місця вчинення злочину.



Потерпілого госпіталізували до КНП «Київська міська клінічна лікарня швидкої медичної допомоги» з важкою закритою черепно-мозковою травмою.

Невдовзі правоохоронці встановили особу нападника та затримали його у порядку ст. 208 КПК України.

Наразі, вирішується питання щодо повідомлення затриманому про підозру та обрання запобіжного заходу.

Досудове розслідування здійснюють слідчі ТУ ДБР, розташованого у м. Києві, за процесуального керівництва Київської міської прокуратури.

Згодом, оприлюднили і відео побиття чоловіка:

varta1.com.ua: Новини