З'явилися останні подробиці ДТП, у результаті якої загинула акторка "Дизель-Шоу" Марина Поплавська (ВІДЕО)

44366890_911666072360555_2074928915792527360_n
44366890_911666072360555_2074928915792527360_n

У масштабній аварії, поблизу Києва, загинула акторка гумористичної програми «Дизель-Шоу» Марина Поплавська. Ще двох акторів та водія автобуса, в якому вони їхали, госпіталізували.


Як йдеться в сюжеті «ТСН.19:30». трагедія сталася, близько 6:00 год. ранку, на трасі «Житомир–Київ». У бік столиці їхав автобус із 14 пасажирами та раптом, на повній швидкості, врізався у вантажівку, яка рухалася попереду.



Двох людей терміново госпіталізували, а от акторку Марину Поплавську, яка сиділа спереду поруч із водієм, врятувати не вдалося. Стрілка спідометра автобуса завмерла на позначці понад 100 км/год.


«Напевно, заснув. Але гальмівний шлях є. Видно, задрімав», — міркує водій поштової вантажівки Микола Йосипович. 


Учасник ДТП переконує, що він їхав неквапно і бачив, що позаду мчить автобус, але думав, що той піде на обгін, адже дорога була порожньою. Натомість, несподівано для себе, почув потужний удар. «Дивлюсь на спідометр — десь 40 кілометрів. Такий удар, що все позлітало», — каже Микола Йосипович.


Автобус актори студії винайняли для туру містами України. Напередодні, один із гумористів Олег Іваниця у мережі демонстрував підписникам комфортний транспорт. Гумористи їхали зі Львова, де виступали напередодні, додому їм залишалося проїхати всього 30 кілометрів. Концерт закінчився о 22:30 год., і група, проти ночі, виїхала до Києва. 


У львівському цирку, де виступали артисти, досі висять афіші, а працівники не можуть повірити в те, що сталося. 


«Марина — це був один позитив тієї програми. Ми просто шоковані, це неможливо! Був повний зал людей, вона веселила всіх, а сьогодні її не стало», — каже старший контролер цирку Тетяна Саджениця.


Марина Поплавська сіла поруч із водієм, щоб розмовляти з ним аби не заснув. У колективі повідомили, також, що до лікарні потрапили гумористи Єгор Крутоголов та Яна Глущенко, їх життю ніщо не загрожує. Водія автобуса теж шпиталізували. Проти нього вже відкрили кримінальне провадження, а палата, де він лежить, перебуває під конвоєм.


«Ми будемо з’ясовувати, чому так трапилося, які були причини. Зараз він знаходиться у лікарні, і біля нього знаходяться поліцейські», — розповів речник Національної поліції у Київській області Микола Жукович.


Звістка про аварію і загибель Марини Поплавської сколихнула не лише Україну. "Дзвонять з-за кордону, питають: чи це правда?", — каже актор Віктор Андрієнко.


Творчу кар’єру Поплавська починала під час навчання у Житомирському педуніверситеті — там вона грала в КВК. Роботу на сцені донедавна поєднувала з учителюванням у житомирській школі. Напередодні, обіцяла своїй першій команді приїхати у гості.


«Казала, ось приїду з гастролів із київськими друзями, великою компанією. Зараз, м’яко кажучи, шок. Не те слово», — каже керівник команди КВК «Дівчата із Житомира» Юрій Кипуренко.


Після трагічної звістки, у центрі Житомира з’явилася світлина артистки. До неї містяни несуть квіти і свічки. Прощатимуться з Мариною Поплавською у неділю, у палаці культури та мистецтв у столиці, а в понеділок — у житомирському театрі. Поховають її у Житомирі. 

varta1.com.ua: Новини