За численні кримінальні правопорушення бухгалтеру львівського підприємства загрожує до 8 років в’язниці

2
2

За процесуального керівництва Львівської місцевої прокуратури №1, цьогоріч на початку вересня, головному бухгалтеру одного із товариств з обмеженою відповідальністю м. Львова, повідомлено про підозру у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч.2, ч.3 ст.191 (привласнення, розтрата майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем), ч.1, ч.2 ст.200 (незаконні дії з документами на переказ, платіжними картками та іншими засобами доступу до банківських рахунків, електронними грошима, обладнанням для їх виготовлення), ч.1, ч.2 ст.362(несанкціоновані дії з інформацією, яка оброблюється в електронно-обчислювальних машинах (комп'ютерах), автоматизованих системах, комп'ютерних мережах або зберігається на носіях такої інформації, вчинені особою, яка має право доступу до неї)КК України.


Про це інформує прес-служба прокуратури Львівської області.




Встановлено, що вказана особа використовувала підроблені платіжні доручення тавносила несанкціоновані зміни у інформацію, що обробляється у електронній системі дистанційного обслуговування клієнтів. Таким чином жінці вдалось заволодіти понад 100 тис грн. Відтак, вчора, 7 вересня,підозрюваній обрано запобіжний захід у вигляді домашнього арешту.




Зазначимо, що за вчиненені кримінальні правопорушення жінці загрожує до 8 років позбавлення волі, з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до 3 років.

varta1.com.ua: Новини